Cum Merge Afacerea?

Indiferent dacă lucrați pentru prima dată sau doriți să vă schimbați cariera, doriți să vă întoarceți în sector după o pauză lungă, trebuie să faceți două sarcini pentru a găsi un loc de muncă: înțelegeți-vă și piața muncii… Să presupunem că ați identificat obiectivul dvs. de carieră și căutați un loc de muncă… aici sunt sfaturi despre cum să obțineți acest loc de muncă:

Îmbunătăți calitățile

Examinați CV-ul. Înainte de a începe căutarea unui loc de muncă, trebuie să vă asigurați că CV-ul dvs. este complet și relevant. Rezumatul cine sunteți, de unde ați venit și ce puteți face este un instrument esențial care arată. Iată câteva sfaturi pe care ar trebui să le luați în considerare:

Fii sincer. Nu mințiți niciodată când vă scrieți CV – ul, deoarece este posibil să aveți probleme după aceea. Vorbește despre acțiunile tale active. Stabiliți oferte cât mai active și mai stricte atunci când vine vorba de ceea ce faceți în ultima dvs. afacere. De exemplu, pentru a reduce facturile și a contacta asigurarea, trebuie să spun că, în loc să spun că am servit ca responsabil pentru relațiile cu pacienții, am acționat cu pacienții și firmele de asigurări pentru a asigura operațiunile financiare. Faceți corecții. Erori gramaticale sau de ortografie pentru a verifica CV-ul din nou și din nou pentru a revizui. O mică greșeală de scriere vă va face să faceți o impresie greșită. Deci, să acorde o atenție la ceea ce este scris în CV-ul. De asemenea, este util atunci când arătați una sau două persoane pentru control. Format de curățare. Aspectul CV-ului dvs. este la fel de important ca și lizibilitatea. Utilizați un font simplu, clasic, cerneală neagră și câmpuri, cum ar fi Times New Roman, Arial sau Bevan. Utilizați Italic sau bold cât mai consecvent posibil și asigurați-vă că numele și informațiile de contact sunt evidente.

Multe interviuri structurate efectuate de firmele mari încep ca „spune-ne despre tine”

Intervievatorii nu vor ca tu să fii un lucru din trecut pentru a te întoarce în copilărie. Aceasta este o întrebare cu un răspuns clar. Intervievatorul dorește să vă liniștească și să vă ceară să vă împărtășiți experiența, realizările, abilitățile, de ce lucrați la firmele XYZ și care sunt obiectivele viitoare. Țineți această conversație scurtă (30 de secunde până la două minute). Vorbește despre ceea ce trebuie să-ți amintești când vorbești despre tine și încearcă să nu te bâlbâi. Nu vrei ca vocea ta să sune ca un robot. Lucrați și practicați improvizația.

Faceți o listă de abilități pe care doriți să le cunoașteți despre locul de muncă

Angajatorii vor fi mulțumiți de cât de mult sunteți dispus să deveniți un angajat mai bun. Gândiți-vă la ce abilități legate de poziția pe care o revendicați vă vor face mai prețuite. Găsiți cărți care vă ajută să vă îmbunătățiți abilitățile și să participați la conferințe. Vorbiți despre cărțile pe care le citiți în timpul interviului și despre ceea ce ați învățat. Iată câteva dintre cele mai importante abilități pe care angajatorii doresc să le aibă în angajat: Gândirea logică și utilizarea informațiilor: mulți angajatori doresc ca angajații lor să creeze soluții eficiente. Ei apreciază angajații care produc decizii inteligente.

Capacitatea tehnologică

Multe companii caută oameni care știu despre informatică sau computer sau știu cum să folosească diferite mașini și echipamente de birou (computer sau copiator multifuncțional și scaner). Acest lucru nu înseamnă că angajatorii vor dori să obțină absolvenți din departamentele tehnice. Dar trebuie să cunoașteți principiile de bază ale utilizării tehnologiei. Comunicare eficientă: angajatorii apreciază și angajează acești oameni care își exprimă efectiv gândurile verbal și în scris. Oamenii capabili să vorbească și să scrie găsesc locuri de muncă mai ușor decât alții. Comunicarea interpersonală puternică: deoarece mediile de lucru sunt locuri în care se întâlnesc diferite personaje și persoane cu experiențe diferite, trebuie să puteți comunica și să lucrați cu persoane diferite.

Copyright Curajos Femeie 2022
Tech Nerd theme designed by Siteturner